Enligt pappas devis så kan jag konstatera att det goda med sjukledigt är att man kan sitta hemma framför datorn o snörvla hela dagen. Jag har uppdaterat Westerbackas hemsidor! Jag har varit trött på utseendet en längre tid och funderat hur jag ska förnya dem och nu gjorde jag slag i saken och förnyade. Jag trodde ren att jag förstört sidorna och råddat ihop allt men det var en ogrundad oro. För bara nätet samarbetade så gick det hur fint som helst. Nu har jag redigerat sidor och lagt upp allt möjligt gammalt material i ny tappning. Kan hända att jag rent av blir så inspirerad att det kommer nåt nytt upp på sidorna! Jag vet att jag har en grupp som gärna vill läsa fortsättningen på historien om huset och det skulle ju vara roligt att få den nerskriven. Så kanske jag snörvlar en dag till framför datorn…
PS. Klicka på bilden så kommer du till webbsidan.