Vi känner alla komplicerade personer, ibland är det den där som stirrar på en i speglen, och det är inte alltid som vi ens gillar de här personerna över huvudtaget. De kan va så jobbiga att umgås med att man går krok för att inte behöva träffa på dem.
Tanken som slog mig igår var att det är underligt att vi sen slår oss ner i tevesoffan och njuter och gottar oss åt att se på komplicerade personer! Det är bra många som gillar serierna House, Mentalisten och Holmes NYC! De här snubbarna är komplicerade så det räcker och blir över. Visst är de snillen men sjutton heller att jag skulle vilja jobba med dem! Dessutom är Gibbs i NCIS ganska komplicerad och Barney i “How I met your mother” är inte heller så lätt att tas med. För att inte tala om alla andra serier och filmer som jag kanske inte ens har sett…
Följande tanke: Det här handlar om män, finns det komplicerade kvinnor i våra tevetablåer? Nikita? Medium? Nej, de är inte komplicerade på samma jobbiga sätt. Jag tror det finns en viss könsskillnad i våra komplicerade tevepersonligheter! Kvinnor “får” inte vara lika självcentrerade, egoistiska och jobbiga. Kvinnor ska va snygga, sympatiska och empatiska.
Nåja, det här var mina djupa tankar igår. Ingen moral, ingen slutsats, bara ett par tankar.
Ha en bra dag i alla fall!

PS! Missa inte Jonas Helgeson som kommer till Pargas kyrka nästa torsdag! Han e bara så fenomenal!