Gubben fyllde jämnt i år och när jag i höstas frågade om han vill ha en stor födelsedagsfest svarade han nej. Jag funderade en stund och tänkte att det nog skulle vara bra roligt att överraska honom ordentligt. Senast vi var på resa var vi till Egypten och då sa han att nästa gång vi reser ska det vara till nåt ställe där de är mera tekniskt avancerade än i Finland. Så nu tänkte jag att London skulle kunna uppfylla det kriteriet.
Jag började spara pengar, bokade hotell, bokade flygresorna, kollade upp resedokument, ringde gubbens chef och bad om ledig, våndades och planerade. När man är i London ska man gå på musikal, men vad intresserar resten av familjen? Jag sökte och hittade STOMP. Gubben hade för länge sen bjudit mig med på en STOMP-show så det borde ju vara en given succé. [Bilden lånad från http://www.newyorkcitytheatre.com]
Så kom födelsedagen och direkt på morgonen fick gubben ett fint kort där det stod att det berättigade till ett besök på STOMP-show med hela familjen följande dag kl 20.00. På baksidan av kortet hade jag skrivit in reseprogrammet. Gubben tittade på kortet, vände och så på reseprogrammet och sa tack, tack. Han hade inte upptäckt att det innebar en resa till London, så sömnig var han. När jag sen upplyste honom om det blev han konfunderad. Det tog en god stund innan det riktigt gick upp för honom att vi följande morgon skulle dra iväg till LONDON! Surprise!!
Jag hade berättat för en hel del människor men gubben hade inte fått reda på nånting på förhand. Det blev just en sån total överraskning som jag hade hoppats. Härligt!

Fortsättning följer…