Jag har grejat lite på sistone, dels på jobbet, dels hemma.
På jobbet byggde jag en blomlåda (140x50x80cm) i veckan. Det är en låda med rum för två plastbunkar med löstagbar toppram (så att man kan lyfta bort plastbunkarna vid behov) och jag tycker den blev riktigt bra. Det skojiga med den är att det blev väldigt mycket snack om den på jobbet. Kort sagt så verkar det som “alla andra” på jobbet inte trodde att jag kunde bygga en fjuttig liten blomlåda men jag bevisade motsatsen. (Kvinnor KAN – ifall det nu var nån som inte insett det…) Som motvikt till snickerierna sydde jag en jeansväska igår. Jag hade smått börjat på den tidigare men nu hade jag tid och inspiration att göra färdig den. Det tog mig nästan hela dagen! Voj pust så många sömmar det blev! Jag hade ingen modell eller beskrivning hur jag skulle göra så det blev till att tänka efter många gånger så att jag inte behövde sprätta så mycket. Till slut fick jag den klar så nu är det bara att flytta över allt från min handväsk-korg till den nya bagen. Jag e faktiskt riktigt nöjd med den här också.

Nu har jag snickrat och sytt och det är riktigt roligt ibland att kunna göra nåt och säga, den här har jag gjort. Att få se resultatet av sina egna händers verk.