Det här ska inte bli någon inredningsblogg men jag måste ändå berätta. Jag har sett flertalet bilder på köksöar av varierande slag men två har fallit mig i smaken och nu vill jag också ha en sån. I mommos gamla hus fanns en vedlår, ett skåp med en låda som kippar ut utan att ändå helt falla ut. Nu har min bror övertagit huset och renoverar det från grunden så all inredning åkte ut. Jag reserverade vedlåren och nu vill jag göra en köksö av den. Här ser du en bild på det sorgliga elände som ska föreställa en vedlår. Den var en del av ett längre skåp men de delarna var snabbt avlägsnade. Nu gäller det bara att få till en ordentlig sockel, stabilisera upp låddan, slipa, måla, lägga panel runt och skaffa en bra bordsyta. Ja, det är ju gjort i en handväning! – OR NOT. Jag brukar vara bra på att börja på projekt men sämre på att få dem färdiga. Vanligtvis tappar Pasi nerverna och gör färdigt det jag börjat på med. Jag lovar att jag ska försöka vara snabb med det här projektet och få det helt färdigt på egen hand! Håll tummarna för mig!