Ikväll hade jag bjudit in en hel hög med vänner till Tupperware-visning. En gång för länge sen sålde jag själv Tupperware så det var riktigt kul att vara värdinna och bara behöva se på grejerna. Det har nog ändrat en hel del men det finns oxå en hel del som hängt med länge. Och så finns det en litenliten del som hängt med JÄTTElänge. Det byter färger, försvinner och kommer igen. Alltid finns det nån som suckar över att serien den sparat på har bytt färg. Alltid finns det nån som suckar över att just det där som den hade tänkt köpa inte längre finns i katalogen. Alltid finns det nån som gläds över de nya produkterna. Alltid finns det någonting att prata om! Och det är ju där som det viktiga är, det sociala. Att träffas, att få prata bort en stund, att få tugga i sig något gott.
Så tack till Marika som orkade släpa med sig alla produkterna och stort tack till alla mina vänner som orkade komma på besök! Det var trevligt o det gör vi om nåt varv!

Ps. Här är kampanjen, kampanjen och katalogen om du vill bläddra…