Åh, så skönt med en ledig måndag. Speciellt som det säkert var en del snöröjning på agendan på jobbet smiley.
Jag håller tydligen på att bli mommo eller senior eller vuxen eller utvilad för i morse vaknade jag av att gubbens väckarklocka skrällde till kl 5.30. Vanligtvis brukar jag vända sida och tänka skönt, nu kan jag sova några timmar till, men icke denna morgon. Jo, jag vände sida och tänkte att jag kan sova en stund till men efter 10 minuter insåg jag att jag lika gärna kan stiga upp och dra iväg till stan. Jag tog en färja senare än en vanlig arbetsdag och var på plats i Myllys köpcenter kl 9 (efter en kort sväng till Bauhaus). Dessvärre öppnar ju köpcentrets butiker först kl 10! Men, det hade jag räknat med och spenderade en timme i det stora varuhuset Prisma. Man får galant en timme att gå åt genom att lugnt kika på alla världens grejer som finns till salu! Efter det satte jag mig på Arnolds och åt en bagel och läste Turun Sanomat. Dit for nästan en timme till. Gräsligt skönt att faktiskt ta det lugnt och inte bara tänka dit,dit,dit och dit ska jag ännu och rusa vidare. Jag hann fint med ett varv i klädbutikerna och ett varv i skobutiken. Det blev några byxor och ett par Gore-Tex vinterskor till halva priset!Sådana här men i mocka. Varma o sköna e dom, de blir nog bra på begravningarna på jobbet. Så nu hoppas jag att det inköpet ska skrämma vintern på flykten bums. Den här vintern känns lång, det har varit vinter sååå länge redan och jag längtar efter våren. Takdropp, fågelsång, varmt i solen, naturen som börjar grönska… Ja, nog längtar jag!