Så var det min sista sjukledighetsdag den här gången och jag känner mig faktistk riktigt kry. Lite snor bor det nog i min näsa och bihålor ännu men den slemlösande medicinen jag fick av doktorn var prima grejer! Har just ingen hosta mera o känner mig inte lika täppt i näsan mera. Borde väl pallra mig i säng nu då så att jag orkar med min lååånga arbetsvecka på en dag. Det blir en dag jobb och sen 4 dagar ledigt igen. Såå skönt! Det är en hel del som ska klaras av på de 4 dagarna. Nästa helg blir det kaffekalas så jag ska passa på och baka det mesta nu den här helgen så att jag inte behöver stressa sen. Ja, kanske jag till och med får pusslat in en “ligga-på-soffan-hela-dagen”-dag? Det skulle säkert vara hälsosamt men jag misstänker att jag inte har ro att lata mig en hel dag. Kanske det blir en “åka-till-Åbo-och-shoppa”-dag istället…