Se så härligt solen skiner! O vad ljuvligt väder! Jo, tack, här är ljuvligt täppt i näsan, ont i bihålorna och stegring. Jag blir så trött på den här flunssan! Jag har mer eller mindre lidit av nån sorts flunssa sen mitten på december. Ve och förbannelse över alla bakterier och virus som leker rövare i min kropp! Jag har provat huskurer, jag har ätit antibiotika, jag har vilat och jag har struntat blankt i hela skiten men inget hjälper! Det är nog bara våren, solen och värmen som fattas mig…
Idag skulle vi städa hela huset men gissa om jag riktigt orkar? Jag är lyckligt lottad med en man som städar. Han torkar damm, dammsuger, dammar mattor och tvättar golv. Jag går omkring och småplockar och gnäller över hur sjuk jag är. Stackars karl som måste stå ut med mig… Det blev så jobbigt att han meddelade att han far till butiken och handlar. Så tog han min nya bil och försvann!

Njut av vädret!
Janette