Nu har jag tråkigt. Jag vet ju inte vad “alla andra” sysslar med! Kääk! Andra dagen ledig och hemma så nu jag känner mig isolerad.

Vad har jag gjort idag då? Jag har bykt, läst på mina skoluppgifter, varit till banken, apoteket, butiken, beställt tid till frisören och stött på vännen C och pratat bort en stund med henne och hennes man över en kopp kaffe/te. Väl hemma igen tog jag en tupplur på ett par timmar och sen var det dags att göra mat till familjen igen…

Jag får egentligen inte mera gjort för att jag inte är på fb. Jag är för lat till det känns det som. Men, å andra sidan kanske det är helt okej att slappa och inte göra så mycket när man har ledigt. Det här är ju mitt “veckoslut” eftersom jag är på jobb igen i morgon och på söndag (och måndag, tisdag, onsdag, torsdag och fredag med för den delen). Den här kvällen ska jag ännu förgylla med att baka semlor och se på teve…

Trevlig helg på er alla!
Janette