Kära du,

nu måste jag berätta om en rolig överraskning jag gjort! Jag började med en tom konfektlåda, tidningspapper och tapetklister.Sen tog jag hushållspappersrullar, mera tidningspapper och klister och lite annat smått och gott, och gjorde en hel hög med servettringar! De färdiga servettringarna placerade jag i den tapetserade konfektasken och så gjorde jag ett fint läderband runt. Det blev en härlig överraskningslåda som jag ikväll tog med mig till världens bästa bloggare och hennes superduper kock till karl. För se, när världens bästa bloggare dukar då bloggar hon om det o jag har sett att variationen på servettringar inte varit så stor! Så nu var det dags att utöka hennes servettringsförråd och ge henne en passlig låda att förvara dem i. Nu är det bara för kocken att fixa mera underbart käk och för bloggaren att duka, duka och duka igen! Enda problemet blir väl att välja vilken modell som passar till vilken mat och vilka gäster!
Det är så roligt att få överraska med nån liten present! Det var jätteroligt att pyssla ihop det hela och oj, vad roligt att få överräcka presenten! Det blev en riktigt skön och trevlig kväll med mycket prat om allt möjligt. Vänner, vad sku livet va utan dem?

Pysselhälsningar
Janette