Kära Du,
det känns så svårt att komma igång med brevskrivandet. Här sitter jag och funderar på vad jag ska skriva, vad vill jag berätta och var tror jag att du vill läsa? Jag gör ett försök i alla fall, fast det känns som om det inte just hänt något värt att nämna.

Jag börjar känna mig återställd efter influensan, jag tror ju att det var nåt av de tre virus som lär härja i vårt land som angrep mig och däckade mig. Nåja, antibiotikan är uppäten men om den hade nån inverkan har jag svårt att uttala mig om för fortfarande har jag hosta och lite snuva och rösten är raspig som den bästa wiskey&tobaks-rösten! Men det goda är i alla fall att det inte längre är svårt att andas och att jag kan sjunga. Jag sjöng lite för mig själv när jag for tillbaka på jobb efter sjukledigheten men det gick inte för jag fick inte luft! Men nu är klimpen i lungorna försvunnen och allt är väl, förutom konditionen som är totalt spårlöst försvunnen! Kanske den for mend klimpen nånstans?

På lördag firade jag min hälsa med karaoke på Biffi men det var ingen höjdare för karaokevärden var inte så proffsig som jag är van vid att de är och utbudet av sånger var skralt om man inte ville sjunga nåt sliskigt på finska. Söndagen firade jag min hälsa med att gå ut och efter lite samarbetsproblem fick jag igång motorsågen och tog ner några träd som får bli ved. Vi har egentligen akut brist på ved så det blir till att röja på tomten nu för att vi ska ha det varmt nästa vinter. Vi har så pass tätt med träd på tomten att det nog inte är nåt problem att röja, det blir bara luftigare och fint. Nu harmar det mig att jag inte passade på att ta “före-och-efter”-bilder! Det hade varit roligt att visa. Men jag är ju inte färdig än, så kanske jag ska passa på att knäppa några bilder innan jag fortsätter.

Vackert väder har det också varit de senaste dagarna och än lovas det solsken ett par dagar. Det är så otroligt skönt att kunna vända ansiktet mot solen och låta strålarna smeka kinderna. Jag blir så lycklig av ljuset! I morgon är jag ledig så jag ska njuta av ljuset till max men jag har inte ännu bestämt mig om jag ska fälla flera träd eller göra hushållsarbete. Båda behövs, men jag tror att solen får bestämma! Är det soligt är jag ute och njuter av den friska doften av skog, trä och motorsåg!
Ha det gott!

Vintersol- och snöglitterhälsningar
Janette