Efter en hektisk period innan jul och halvstressig jul i arbetets tecken har jag nu haft några dagar ledig. Jag har kurerat en envis flunssa och latat mig. Ett par dagar spenderade jag i soffan med en god bok, dock inte så bra som jag förväntat mig men den gick att läsa. Den här läslättjan hade jag planerat i nästan en månads tid så inte undra på att boken inte klarade av att leva upp till mina förväntningar!
Nyåret firade jag i Pargas med min goda vän L och ett par nya bekantskaper. Det blev god mat, trevligt sällskap, toppenstämmning och karaoke. Just så där passligt och skönt festande. Härligt. Nu har jag ännu en ledig dag att njuta av och sen bär det iväg på jobb igen med många dagar jobb efter varann. Ja, förresten kan jag stoltsera med att vara en av huvudförtroendemännen (genuskritik!! -personerna?) på jobbet. Det finns minst 3 fackförbund bland personalen så vi är flera som får ta hand om de fackliga frågorna. Jag får se till att jag kommer iväg på nån kurs så fort som möjligt för jag känner mig ganska ute och cyklar vad gäller förtroendemannauppgifterna.

Att ha ledigt och inte göra nånting sätter igång kreativiteten. Jag började pyssla på en present idag. Presentask, tidningspapper och tapetklister. Det ska bli så roligt att göra den här presenten och att få ge bort den! Jag hoppas den blir så fin som jag vill att den ska bli. Bäst att vara noggrann! Innehåller är hemligt än så länge. 🙂

Nytt år – nytt liv. Ha det gott och ta hand om dig och de dina!