Igår firades Oktoberfest på restaurang L’Escale i Nagu med tillhörande karaoke. Jag och Laura har deltagit i så gott som samtliga karaokekvällar som ordnats i Nagu det här året och det är såå roligt! I Nagu är det väldigt sällan man behöver lida när man lyssnar till de som sjunger. De allra flesta sångarna är på riktigt begåvade sångare och det är väldigt sällan nån står o skrålar falskt och hemskt. Men även om det händer ibland så kan det vara riktigt roligt ändå. Det kan vara riktigt bra stämmning i lokalen och då är det inte så farligt fast nån inte är så bra sångare.
Det är faktiskt så roligt att sjunga att ett par tjejer som vi lockade med i vårt bord (vi kommer om vi inte måste sjunga, sa dom) till slut sjöng två sånger! Man kan bara inte hålla sig! Och tjejer, ni sjöng med den äran! Absolut inget satt skämmas för utan nu får ni lov att hänga med flera gånger!Förra gången det ordnades karaoke på L’Escale överraskades jag av att vinna kvällens lekfulla sångtävling och igår kväll överraskades Laura totalt av att ta hem kvällens pris. Det var inte utlyst någon “sångtävling” men tydligen hade arrangörerna plötsligt bestämt sig för att utlysa kvällens sångare och ropade upp Laura! Grattis Laura till vinsten!