Att ordna en stor fest för 130 pers tar tid och krafter. Turligt nog var vi många som hjälptes åt och förberedde och såg till att festen förlöpte som den skulle. Det blev en riktigt trevlig kväll och alla trivdes yppelirgt. Mitt bidrag till festen var blomsterarrangemangen och att fungera som konferencier. Båda uppgifterna var jätteroliga! Fredag kväll och lördag förmiddag spenderade jag med blommorna. Först hade jag ingen aning om hur jag skulle förverkliga min vision om att göra nånting “extra” av bordsdekorationerna men när syrran dök upp och vi bollade mitt huvudbry en liten stund så löste problemet sig i ett huj och resultatet är jag riktigt nöjd med. Flera bilder på blommorna hittar du i galleriet.När festen väl körde igång och folk hade bänkat sig runt borden fick jag lotsa festdeltagarna från en programpunkt till nästa. Det var riktigt rolig och det var en härlig stämning! Maten var supergod, talangerna så duktiga att jag var glad att inte vara domare och talangtävlings vinnaren Melina Arvidsson var en värdig vinnare. Kolla in henne här! Dansgruppen som underhöll oss var tre jätteduktiga ungdomar som bra platsat i talangtävlingen. De två orkestrarna, Flatbroke trio och Two for the road, som spelade under kvällen var jättebra och spelade musik så det spratt i benen på oss alla.Det var en så grymt lyckad kväll! Åboländsk Afton är definitivt ett vinnande koncept. Nästa år torde den ordnas på Kimitoön så det är bara att spana in när det blir av och beställa biljett bums. Det var slutsålt i Nagu och så ska det ju va när det är en bra fest pågång!