Det pratas om att åka till Lappland för att uppleva ruskan och jag tvivlar inte på att det är ett vackert och sevärt resmål. Men, det kommer alltid ett men. Man behöver inte åka bort för att njuta av höstens ljuvliga färgpalett. Lönnarna brinner som allra vackrast just nu och de är så fantastiska att jag aldrig kan se mig mätt på dem. Aspen är också ett färgrannt träd den här årstiden. Björken är lite trist gul men som kontrast till en mörkgrön barrskog är den också vacker.
Förra veckan lärde jag mig en ny grej man kan göra av lönnlöv – ROSOR! Det hade jag aldrig kommit att tänka på själv men när man läser nån blogg och följer nån link kan man plötsligt lära sig nåt nytt och skojigt. HÄR läste jag hur man kan göra. Så när jag visade min första ros som jag prövade på att göra för min arbetskompis sa hon att jag måste göra flera till bordsdekorationer. Så jag gjorde 4 stycken och de blev ganska söta. Nu väntar vi med spänning på hur de ska se ut när de torkar.