Med risk för att göra någon besviken måste jag berätta att jag i morse satte iväg en liten hög med kuvert på posten! Det är förskräckligt länge sen vi bjudit hem våra vänner och jag har gått och planerat och funderat och väntat på rätt tillfälle. Förr hade vi två fester per år, en på våren för att fira våra födelsedagar och en på sensommaren för att det var roligt. Nu har det visst gått nåt år sen vi sist hade en fest och jag har längtat efter att kunna bjuda till fest. Jag hade en plan men så åkte vi iväg på semster och sen bytte jag jobb, men NU! Nu ska det firas o festas!
Nu ska huset städas, menyn planeras, pyntet fixas och överraskningar förberedas. Jag hoppas innerligt att det ska passa för de flesta att komma på fest! Åh, så jag ser fram emot att ha huset fullt med folk!!

PS. Det som ska firas den här gången är den sena vårens ankomst…