I förrgår lyssnade jag till Fotosnack! där fyra fotografer visade 20 bilder och fick tala 20 sekunder om varje bild. Det var jättegivande och roligt att se hur olika bilder de hade tagit och hur olika stil de har. Jag blev förstås och fundera på om jag också skulle plocka ut 20 favoriter av mina bilder och kommentera dem, men det får bli till en annan dag. Idag är det dimmigt, fantastiskt, ljuvligt dimmigt så jag tog kameran med mig och gick ut i skogen. Jag fotade 78 bilder i skogen men bara några blev sådana jag är nöjd med. Sist och slutligen tycker jag att det är svårt ljus idag! Det jag trodde blev en bra bild visade sig ha konstigt ljus när jag ser på bilden på stora dataskärmen. Nå, det är väl då man lär sig – eller så inte… Men skönt var det att ge sig ut i friska luften och det är alltid skoj att fota. Det är lite lustigt med de här bilderna för jag tycker att de reflekterar en stämning av höst mera än av vår! Vårvintern är nog aningen dyster i färgerna men jag önskar att jag hade kunnat fota fågelsången! Oj, vilken konsert hela promenaden var! Småfåglarna sjunger som galna just nu så jag borde ha tagit med mig bandspelaren också.