Det här veckoslutet var ett synnerligen trevligt veckoslut. På lördagen drog jag iväg till Pargas för att träffa tjejerna och bowla. Vi blev inte så många som tänkt så vi blev två personer perr bana och oj, så vi bowlade. Vi förbättrade teknik och fick många goda skratt på vägen. Ofta åkte klotet iväg i rännan men ibland blev det nån strike och då var glädjen desto större. Jag har ont i låren (!) ännu men det var ju så sjuttons roligt! Efter tjejträffen följde min god vän LJ med mig tillbaka till Nagu och vi drog iväg på Karaoke Night på restaurang L’Escale. LJ inledde den historiska kvällen som första karaokesångare ever på L’Escale och vi hade verkligt roligt. Det var många bra sångare och stämmningen var på topp. Jag var lite reserverad och nervös när jag sjöng men efter några cider och stort stöd av publiken lossnade sångarglädjen. Jag sjöng Gabriellas sång, You raise me up, Thank you for the music och Ta mig till havet. Det var ju såååå roligt! Det mest överraskande och roliga var att jag tog hem andra pris i den lekfulla tävlingen Voice of Nagu! Jag! Tänk! Jag hade nog satt mina slantar på LJ om det hade varit vadslagning. Vinnare blev Tua o Raimo och tredje pris gick till Niklas L. På söndagen blev det att sjunga i Lukaspassionen av Seppo Pänkäläinen i Korpo kyrka. Jag var lite rädd att rösten skulle ha tagit stryk under karaokekvällen men nej, rösten mådde bra. Från kl 14-17 övade kören stående i kyrkan och kl 18 uppfördes verket. Jag hade till och med ett litet solo på åtta toner! Det var ju skoj. Men AJ mina ben! De värkte av bowlingen och gillade inte alls att stå stilla på stengolv så länge. Ännu efter flera timmars sjungande mådde rösten bra och jag kan bara nöjt konstatera att sånglektionerna har gjort sitt.
Jag var så nöjd och glad efter den här helgen att det inte kunde vara bättre!