Det har blivit riktigt vinterkallt nu och det känns väldigt ovant. Men
det vackra vädret med härligt solsken klagar jag inte på. Det gör mig på
så gott humör att få en rejäl portion av solljus varje dag.Det har bildats klara fina istappar på bergväggarna. Det ser ut som om någon hällt vattnet och det har stelnat som genom ett trolleri.När det är fukt i luften och det blir kallare bildas härliga iskristaller. Det ser ganska lustigt ut, tycker jag.Haren har gått sin egen väg ut över isen. Det var alldeles fullt av olika spår på isen nära stranden men haren hade varit modig och skuttat iväg mot nya äventyr.Solen när inte särskilt högt över horisonten mitt i vintern men jag är glad att få se den alls. Och när det är riktigt kallt är det trevlig att baka något mumsig.Jag har bakat Runebergare i formar som kallas italienska bakelseformar. Det är stadiga muffinsformar och jag gillar dem skarpt! Det kommer att bli flera skapelser i de formarna – det vågar jag lova!