Efter ett par veckor med jobb och diverse måsten på mina lediga dagar hade jag idag en helt ledig dag. Jag hade skrivit in i min kalender att det var min dag för att inte ens i misstag planera in något. I morgon är jag också ledig från jobbet men tyvärr kunde jag inte hålla dagen för mig själv fast jag nog skrivit “min dag” i kalendern för den dagen också. Jag får väl vara nöjd med att jag ändå fixade 50%!

Vad gör man då på en helt ledig dag? Precis vad man själv vill förstås! För mig var det att sova så länge jag ville, att komma till botten på bykkorgen, att laga mig en god lunch och att komma igång med projektet “köksö”.
*Bykmaskinen har snurrat hela dagen (tack gode Gud för bykmaskinen!).
*Vedlåren blev tömd, putsad, slipad, stabiliserad och målad. Nu måste jag inhandla panel, toppskiva och lite ditt och datt innan jag kan fortsätta.
*Till lunch blev det färsk tagliatelle med tomatsås som jag gjorde själv från grunden och till den plockade jag färsk timjan och persilja i trädgården! De tål lite frost o det har ju inte varit vinter att tala om ännu, men nog kändes det lite skojigt att plocka örter i snön.
*Till på köpet har jag tagit det lugnt, suttit vid datorn och framför teven. Jag är så nöjd över att ha haft en hel dag för mig själv här hemma. Skönt att få pyssla på i egen takt. Jag måste skriva in “min dag” oftare i kalendern!