Idag har vi firat våra födelsedagar med våra familjer. Det blev riktigt trevligt och mmmmmmm… vad det kan va gott med kakor! Jag har bakat och bakat lite till och grejat och donat. Idag när jag plockade fram alla sorter blev det hela tio sorter på bordet!! Oj då. Chokladtårtan och smörgåstårtan var nog de bästa. Mums!
Det är så roligt att baka och så tycker jag ju att det “måste” finnas diverse sorter. Nu har jag fått pippi på småbröd. Vanligtvis brukar jag baka några sorter och sen köpa kex till men den här gången ville jag göra småbröden själv. Det blev Pippibröd (även kallade chokladsnittar), kokostoppar och finska pinnar. Jag vill påstå att de gamla fina småbröden är underskattade! Jag tänker fortsätta och baka småbröd för det så gräsligt roligt. I värsta fall får jag bära dom med mig till jobbet, de försvinner nog där…