När jag satte på radion i morse och hörde på nyheterna att det brann ett hus på Sarlingatan i Pargas. Jaha, tänkte jag, ännu ett gammalt egnahemshus som brinner upp. Senare fick jag veta att det var Föreningshuset som brann. Det var en rejäl brasa kan man se på bilderna på nyhetssidorna på nätet. När jag tog mig en titt hade i stort sett hela huset brunnit ner och dramatiken var över. Men dramatiskt hade det nog varit. Alla tummar upp för brandmännen som jobbat så hårt det senaste dygnet.
Nu har pargasborna ett nytt samtalsämne att vrida o vända på den närmaste tiden. Var branden anlagd? Vem har tuttat på i så fall? Var det bra eller dåligt att huset brann ner?
Och här sitter jag utanför feijan och undrar hur folk diskuterar… Kanske jag borde sluta tänka på facebook helt o hållet? Ju mera jag tänker på det, desto mera saknar jag det. Men egentligen klarar jag ju mig riktigt bra utan. En vecka tog avvänjningen, nu är det bara att tuta o köra. 🙂