Nu klarar jag mig helt okej utan fb men jag saknar nog kontakten med mina vänner. Det blir mindre av den varan när det inte är lika lättillgängligt utan kräver mera aktiv och konkret kontakt.
När jag inledde fastan sa en arbetskamrat att “inte är facebook så farligt (att man skulle måsta ta paus från det)” men jag har faktistk varit aktiv på fb sedan hösten 2007. Jag tycker att det är på tiden att utmana mig själv och se hur livet ter sig utan att vara ständigt uppkopplad och tillgänglig. Jag kan hålla med om att fb inte är så farligt men nog är det bra med en paus. Jag hinner koncentrera mig lite mera på andra saker. Om jag verkligen får mera gjort vet jag inte men det känns ändå bra så här.
Nu väntar jag med spänning på helgen. På lördag ska vi iväg och jaga ny bil åt mig. Jag känner mig lite som ett barn som väntar på födelsedagen eller julafton. Det är spännande! Jag har två alternativ som det väger emellan så få se om jag kommer hem med en ny bil! Jag hoppas verkligen det för jag har sålt min bil och klarar mig inte någon längre tid utan egen bil!
Nu ska jag fortsätta att koncentrera mig på mina skoluppgifter. Jag går två kurser till lika nu och det bli en del att skriva. Den ena är kul och givande, den andra skulle jag helst spola ner i wc-byttan. Båda leder ändå vidare så det är bara att bita ihop och kämpa på fast det smakar trä. Tur ändå att ena är intressant!

Tjingeling!
Janette