Så sitter jag här framför datorn igen som av gammal vana och undrar varför jag egentligen sitter här. Jag kollar några bloggar jag följer, kollar inte Moodle (sidan för mina nätstudier) och så, ja, så skriver jag det här blogginlägget.

Vad har jag gjort idag? Jag började med att baka en vändagskaka. Improviserade receptet och den blev riktigt gullig men egentligen ganska tråkig i smaken. Nåja, det är utseendet som räknas och inte insidan, eller hur det nu brukar sägas… smiley Efter bakandet städade jag ur bilen och tvättade alla plastytor på insidan. Urk vad vattnet i ämbaret blev smutsigt! Det var definitivt dags för en tvätt! Tur att jag fick det gjort. Efter det drog jag iväg till vännen T och hjälpte henne med ett litet dataproblem, beundrade hennes söta dotter och så tog vi oss en promenad. Det var jätteskönt att komma sig ut och få prata av sig och få i sig frisk luft! När jag kom hem läste jag dagens tidning (det tog inte lång stund det!) och åt en ruta av vändagskakan. Sen var klockan dags att inleda middagsbestyren. Ugnslax med dillpesto på menyn idag. Kvällen spenderas med bloggande och sen bastu på det.

Det var dag två i min fb fasta. På eftermiddagen fick jag ett samtal av en vän som konstaterade att hon skulle ha skrivit sitt ärende på fb men kom sen ihåg att jag inte är där nu. Så kan det gå! Nu måste hon istället ringa mig vilket resulterade i en trevlig liten pratstund.
Så idag har jag besökt en vän och pratat i telefon med en annan. Inte så illa fastat skulle jag säga. smiley