Det drar ihop sig! I lördag är det julspektaklet på Kyrkbacken kl 10-13 och då går kommersen het. Det är egentligen för dessa ynka timmar som jag jobbat på i flera veckor! Helt slut på godisrumban blir det ändå inte i och med marknaden, jag har en del stamkunder och några nya som gjort beställningar för leverans lite senare. Det är bra, för det mesta brukar ta slut på julspektaklet! Vill man vara säker på att ha godis på julbordet gäller det att reservera!Det är spännande och roligt att få in beställningar. Det är ju roligt att se att folk uppskattar det jag gör och att de år efter år vill ha ungefär samma mängder.
Det enda lilla bekymmersmolnet nu är väderrapporten för lördagen. Det utlovas nederbörd och hård vind. Blä! Det vill vi inte ha, vi vill ha samma uppehåll och stiltje som man hade i lördags i Pargas! Håll tummarna och be om vackert väder!