Jag fick ordna krattartalko på gravgården i Nagu idag och vet ni det var den roligaste arbetsdagen jag haft på länge! Vi var 36 glada talkoarbetare som mest och vi hade jättejätteroligt allihop! Till och med ÅU:s reporter Kim Lund kom och gjorde ett reportage om de glada Festingarna! Jag e helt varm i kroppen av lycka över att så många dök upp! Det är lycka och lyx att ha så många hjälpande händer med sig! Det gick undan ska ni veta. Jag hade svårt att hinna med att köra undan löven som krattades ihop! Det var inget latmans jobb men det var så roligt att dagen gick i ett huj. Jag misstänker att det är en och annan som känner av talkot i kroppen i morgon, men det är i morgon det…
Nu är hela gravgården krattad och runt hela ringmuren också. Det är så fint, så fint! Tummen upp minst 100 gånger för alla som hjälpte till idag. Speciellt Putte som såg till att vi hade färska semlor och bullar att äta. Mums!