Åh, så skönt det kan vara med semester! I år har jag verkligen hunnit njuta av min ledighet. Hela lååånga sommaren har jag jobbat och nu i sommarens sista refräng har jag fått tre veckor ledig. Vi har pysslat på här hemma, gubben o jag. Vi gillar projekt, det har vi alltid gjort, och en del grejer har hängt efter. Saker vi planerat göra, som vill få gjorda men som av nån anledning släpat efter och blivit ogjorda. NU har vi fått några projekt slutförda. Vi har lagt ner de sista stockarna i trädgården, de som avgränsar gräsmatta (eller skog) från grusgångar och beställt ett antal ton grus och kunnat färdigställa planen vid källardörren och vägen som går bakom garaget. Det är så himla skönt att kunna sätta punkt för projekten! Äntligen!
Bilderna nedan är före-efter bilder. Så man ser att vi faktistk gjort något. smileyDet här är vägen bakom garaget. Nu är den färdig och körbar för alla fordon.Kanten mot skogen har avgränsats med stoch och sten. 100% färdigt är det inte men bra mycket bättre.Rosenbusken fick ge vika för gräsmattan och så fick den sig en egen stenkant.Framför källardörren är nu en finfin grusplan. Snart omgiven av finfina gräsmattor.

Nu när två veckor av semestern gått börjar min sista superlediga vecka. Gubben är tillbaka på jobb och jag har friheten att göra vad jag vill. Jag har aldrig tidigare varit i Tallinn och jag har ju hört sååå mycket om den staden. Så NU, nu ska jag dit. Så jag drog iväg till Tallinn! Och jag förstår varför jag har hört så mycket om stan. Jag blev frälst. Jag ska dit igen. Min enda dag i Tallinn blev perfekt. Solen gassade från klarblå himmel, det var varmt men inte hett och jag strövade omkring och åkte sightseeingbuss. Tog det lugnt och motionerade 234 trappsteg i ett kyrktorn. När kvällen kom var jag helt slut och genomsvettig, men lycklig. Det kändes som om jag varit tillbaka på Interrail och den känslan älskar jag! Flera bilder hittar du som vanligt i galleriet.