Till att börja med några bilder från Vasa “by night”. Det var en verkligt fin solnedgång här idag.
Så till kyrkodagarna. Det har varit en fin inledning och riktigt roligt att träffa nya människor. En stand-uppare fick bli stand-in-are för biskopen som skulle komma från Sverige fick flyget inhiberat rakt framför näsan och hann inte fram i tid. Den här killen, Jonas Helgesson, är en ohyggligt bra föreläsare. Han är rolig och är bra på att väcka folk. Det satte igång mångas hjärnor i kväll och det han sa gick pang rakt i hjärtat på oss hela bunten!Kvällen avslutades med Iona-inspirerad mässa i Brändö kyrka. Så jag grät! Det var så vacket och så varm stämmning och så härligt och jag är så trött. Tårarna rann i strida floder och näsduken ville inte räcka till.

Nu är det god natt och see ya tomorrow!
Over and out.